PPPDinfo.nl PPPDinfo.nl

Beste mensen,

Welkom bij de allereerste nieuwsbrief van onze splinternieuwe website, PPPDinfo.nl.

We zijn verheugd dat je je hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief. Dit houdt je op de hoogte van zowel de ontwikkelingen op de website als de nieuwste berichten.

Laatste ontwikkelingen op de website

Goed nieuws! Sinds enkele dagen is ons forum actief. Dit platform zal boordevol informatie komen te staan die niet alleen waardevol is voor mensen met PPPD, maar ook voor hun naasten.

Het forum biedt ruimte voor iedereen om vragen te stellen, antwoorden te delen, of simpelweg een verhaal te posten.

Wil je actief deelnemen aan het forum? Dan kun je je eenvoudig registreren op de website. Deze stap is noodzakelijk om spam op het forum te voorkomen. Als je alleen berichten wilt lezen, is registratie niet vereist.

Je vindt het forum door op de website in het menu te klikken op 'forum'.

Nieuwe blogs

Moet je binnenkort naar de tandarts? Geen pretje, maar misschien kan ons blog over een tandartsbezoek het bezoek wat verlichten. En er zijn meer nieuwe blogs. Ontdek ze onderaan in deze nieuwsbrief.

Jouw verhaal!

Wij geloven dat jouw verhaal ertoe doet. Wil je jouw ervaringen delen of vind je het belangrijk dat jouw stem gehoord wordt? Laat het ons weten. Zelfs als je het lastig vindt om je verhaal op papier te zetten, zijn er mogelijkheden. Er kan bijvoorbeeld een kort interview met je gehouden worden, waarna jouw verhaal voor je wordt opgeschreven. Jouw verhaal wordt alleen gepubliceerd na jouw goedkeuring. En mocht je besluiten om het later te willen verwijderen, dan kan dat natuurlijk altijd.

Wil je jouw verhaal vertellen? Laat het ons weten via een reply op deze Nieuwsbrief!

Promotie van de website

Onze website bevindt zich in een spannende fase van groei en ontwikkeling. Een belangrijk onderdeel van onze missie is het bereiken van zoveel mogelijk mensen die baat kunnen hebben bij de informatie die we bieden. Jij kunt hier een cruciale rol in spelen! Door PPPDinfo.nl te delen op jouw sociale media, help je ons niet alleen de bekendheid van de site te vergroten, maar maak je het ook mogelijk voor anderen om de eerste stappen te zetten naar een juiste diagnose en behandeling. Jouw steun kan een wereld van verschil maken in iemands leven.

Fijne paasdagen!

Als afsluiting willen we je graag prettige en stabiele paasdagen wensen. Geniet van deze tijd, of je nu de momenten doorbrengt met reflectie of met familie en vrienden.

Met hartelijke groet,

PPPDinfo.nl